Έρευνα Alco για το ποδόσφαιρο: «Ναι» σε VAR και ξένους διαιτητές, «όχι» στον Αυγενάκη!

Η έρευνα της Alco (διεξήχθη 22-29 Μαρτίου) για το ελληνικό ποδόσφαιρο και το πρωτάθλημα της Super League που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του OPEN, κατέδειξε δύο-τρία στοιχεία, ένα εκ των οποίων μπορεί να χαρακτηριστεί και έκπληξη.

Και λέμε έκπληξη, γιατί το ποσοστό 60% στο «όχι», στην ερώτηση αν «σας ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο», πως αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί;

Το δεύτερο σημείο που έχει ενδιαφέρον, είναι η άποψη των ερωτηθέντων για το πρωτάθλημα της Super League, με το 58% να απαντά πως έχει αρνητική/πολύ αρνητική άποψη και μόλις το 34% να έχει θετική/πολύ θετική.

Βέβαια, το ότι το 40% των όσων ενδιαφέρονται για το ποδόσφαιρο θεωρούν ότι οι αποφάσεις (σχετικά με το άθλημα) του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη είναι λανθασμένες (συμφωνούν κατά του Αυγενάκη οι ψηφοφόροι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ με 37% και 53% αντίστοιχα ), δεν είναι τυχαίο και συνδέεται και με το παραπάνω αποτέλεσμα.

Ψήφο εμπιστοσύνης παίρνουν VAR και ξένοι διαιτητές, με το 78% και 66% αντίστοιχα να θεωρούν ότι συμβάλλουν θετικά στην αξιοπιστία του πρωταθλήματος.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.