Επιστρέφουν τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με πολλά μεγάλα παιχνίδια

Οι εθνικές ομάδες ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στις 3 πρώτες αγωνιστικές των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τη δράση αναλαμβάνουν και πάλι οι σύλλογοι. Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα επιστρέφουν με δυνατά παιχνίδια.

Ξεχωρίζουν η μάχη κορυφής της Bundesliga Λειψία-Μπάγερν (Σάββατο, 19:30), η αναμέτρηση της Premier League Λέστερ-Μάντσεστερ Σίτι (Σάββατο, 19:30) και οι 3 αγώνες των play off της Super League, Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (Κυριακή, 15:00), Άρης-Αστέρας Τρίπολης (Κυριακή, 17:15) και ΑΕΚ-Ολυμπιακός (Κυριακή, 19:30).

Όλοι αυτοί οι αγώνες προσφέρονται με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους. Με 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους παίζονται στο Pamestoixima.gr και τα παιχνίδια της La Liga, Λεβάντε-Ουέσκα (Παρασκευή, 22:00) και της Premier League, Γουλβς-Γουέστ Χαμ (Δευτέρα, 22:15).

Στους τρεις αγώνες των play off της Super League, Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, Άρης-Αστέρας Τρίπολης και ΑΕΚ-Ολυμπιακός, το Pamestoixima.gr προσφέρει και το «Money Back» για το οποίο ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

 

Οι σημερινές προσφορές του Pamestoixima.gr

 

Στο σημερινό πρόγραμμα παίζεται με 0% γκανιότα στο Pamestoixima.gr ο αγώνας της Β’ Ισπανίας, Μαγιόρκα-Λεβάντε (20:00), στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του. Για το συγκεκριμένο παιχνίδι προσφέρονται με ενισχυμένη απόδοση και τα πολλαπλά σκορ 2-1, 1-1 και 1-2.

Ενισχυμένη απόδοση έχει και η τριάδα του Pamestoixima.gr με τα Over 2,5 γκολ στον αγώνα Μαγιόρκα-Λεγκανές, το Goal στο παιχνίδι Λας Πάλμας-Λούγκο και τα Over 0,5 γκολ στο 1ο ημίχρονο της αναμέτρησης Σαραγόσα-Καρταγένα.

 

Με το Μιλάνο απόψε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

 

Στην Euroleague απόψε (21:00) ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αντιμετωπίζει το Μιλάνο, στο ΟΑΚΑ και το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα στην αγορά «Νικητής Αγώνα» έως την έναρξή του.

Στο Pamestoixima.gr θα βρείτε και τις ειδικές αγορές Cross Sports, τα υποθετικά στοιχήματα που συνδυάζουν ομάδες και αθλητές από διαφορετικά σπορ. Σήμερα μπορείτε να ποντάρετε αν θα είναι περισσότερα τα συνολικά γκολ στον αγώνα της Β’ Ισπανίας, Λας Πάλμας-Λούγκο ή τα συνολικά εύστοχα τρίποντα του Μάριο Χεζόνια στον αγώνα της Euroleague, Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Μιλάνο.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.