Ντάνιελ Αντρέ Τάντε: Σε τεχνητό κώμα μετά το ατύχημα – Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ από την πτώση

Σοκαριστικό ήταν το ατύχημα του Νορβηγού Ντάνιελ Αντρέ Τάντε στο Παγκόσμιο Κύπελλο Σκι που διεξαγόταν στη Σλοβενία. Ο 27χρονος υπέστη μία τρομακτική πτώση με αποτέλεσμα να μεταφερθεί αμέσως στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί τον έθεσαν σε τεχνητό κώμα. Σύμφωνα με τη Διεθνή Ομοσπονδία Σκι, ο Νορβηγός πρωταθλητής και Ολυμπιονίκης νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση. Ο Τάντε φέρεται να έχασε τον έλεγχο στα μισά του άλματός του με αποτέλεσμα να προσγειωθεί σχεδόν με το κεφάλι και να συρθεί αρκετά μέτρα στη χιονισμένη πίστα. Για τα 30 λεπτά που δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες στο σημείο της πτώσης παρέμενε αναίσθητος. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο και έπρεπε να διασωληνωθεί και να μπει σε αναπνευστήρα στο κοντινό νοσοκομείο στην πόλη της Λιουμπλιάνα. Η στιγμή του ατυχήματος κόβει την ανάσα.

 

Ο αρχηγός της ομάδας του Κλας Μπρέντε Μπράθεν ευχαρίστησε το ιατρικό προσωπικό που φρόντισε τον αθλητή μετά την πρώση και πρόσθεσε: “Η πτώση φαινόταν δραματική και έχουμε ανακουφιστεί από την πρώτη διάγνωση ότι οι τραυματισμοί του Ντάνιελ δεν απειλούν τη ζωή του”.

Πηγή: CBCsports.com, Associated Press, Πηγή φωτό: AP

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.