Ζέρβας: «Επιτέλους θετική εξέλιξη για τον Ηρακλή – Θα περιθάλψουμε όλα τα σωματεία της πόλης»

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στην Σέντρα» φιλοξενήθηκε οΔήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος τοποθετήθηκε για τον Ηρακλήκαι την ιστορική απόφαση που του επιτρέπει να χρησιμοποιήσει ξανά την ακίνητη περιουσία του, αλλά και την κατάσταση με τον κορωνοϊό στην Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για την απόφαση που αφορά τον Ηρακλή: «Επιτέλους μια θετική εξέλιξη, βέβαια δεν είναι ελεύθερη η ακίνητη περιουσία του, τα βάρη προφανώς και παραμένουν αλλά τουλάχιστον μπορεί να τα αξιοποιεί το νέο σωματείο που δημιουργήθηκε, που ουσιαστικά είναι η διάδοχη κατάσταση του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ. Ο Ηρακλής πλέον, μπορεί να αξιοποιήσει την ακίνητη περιουσία του και να την δώσει τους αθλητές του, σε παιδία και ακαδημίες. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι, όπως και στην Βουλή όλες οι παρατάξεις που συμφώνησαν να περάσει αυτή η τροπολογία για να ανασάνει ο Ηρακλής. Ο δήμαρχος της πόλης και η διοίκηση θα περιθάλπει όλα τα σωματεία και τα προβλήματα τους. Αυτά τα χρέη, υπήρχαν από κακές περιόδους, και πέρασαν από όλα τα σωματεία της πόλης μας. Εγώ αγαπώ πολύ τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, είναι στα γονίδια μου. Σήμερα είναι ο Ηρακλής, αύριο είναι ο Άρης που έχει ένα θέμα με το «Παλέ ντε Σπόρ» και μεθαύριο θα είναι ο ΠΑΟΚ με την Νέα Τούμπα».

Ερωτηθείς για την πανδημία και την απόφαση για τα νέα μέτρα στην Θεσσαλονίκη: «Είναι κάτι το οποίο το περιμένουμε. Από μέρα σε μέρα εξελίσσεται και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Συμπληρώνουμε ένα χρόνο με την πανδημία, πρέπει να είμαστε πολύ πιο σοφοί και έμπειροι με ταχύτερα αντανακλαστικά. Μόλις δούμε ότι κάτι δεν πάει καλά, πρέπει να το λύσουμε και να μην έχουμε εικόνες Πορτογαλίας. Η συνταγή είναι γνωστή, μάσκες και τήρηση των κανόνων».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.